Splošni pogoji poslovanja


Splošni pogoji spletne trgovine Otroški Raj so sestavljeni v skladu z ZAKONOM O VARSTVU POTROŠNIKOV (ZVPOT), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).


S spletno trgovino Otroški Raj upravlja podjetje: L&L Srečko Lovec s.p.Ulica dr. Lautnerja 1, 3215 Loče
MŠ podjetja: 7085044000

DŠ podjetnika: 73092380 
Številka vpisa: 0312-82-20170926-003752
Zavezanec za DDV: Ne


Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine Otroški Raj,pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovino Otroški Raj in kupcem.

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. 

Z odajo naročila se potrošnik strinja s plačilom blaga spletni trgovini Otroški Raj.

Morebitni spori med strankami, ki so v kakršnikoli povezavi z spletno trgovino, se rešujejo sporazumno, 
v nasprotnem primeru se stranke dogovorijo, da bo spor reševalo pristojno sodišče v Celju.


Skladno z zakonskimi normativi ne priznavamo nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Trgovina Otroški Raj, ki kot ponudnik blaga  omogoča spletno trgovino na območju Slovenije, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na tej povezavi.

Reklamacije in pritožbe lahko naslavljate na naš elektronski naslov info@otroski-raj.si ali pa na telefonsko številko 051633645.